تحولات منطقه

خطیب حرم رضوی گفت: آگاهی، ولایتمداری و استقامت در راه حق از مهمترین ویژگی‌های حضرت معصومه(س) بود.

آگاهی، ولایتمداری و استقامت مهمترین ویژگی‌های حضرت معصومه(س) بود
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

آگاهی، ولایتمداری و استقامت مهمترین ویژگی‌های حضرت معصومه(س) بود

خطیب حرم رضوی گفت: آگاهی، ولایتمداری و استقامت در راه حق از مهمترین ویژگی‌های حضرت معصومه(س) بود.

به گزارش آستان‌نیوز، حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی ماندگاری در ویژه برنامه روز وفات کریمه اهل بیت(ع)؛ حضرت معصومه(س) که ظهر امروز با حضور زائران و مجاوران سوگوار در رواق بزرگ امام خمینی(ره) برگزار شد، با اشاره به شخصیت والا و برجسته حضرت معصومه(س) بیان کرد: این شخصیت تنها به خاطر انتصاب آن حضرت به پدرشان حضرت موسی ‌بن جعفر(ع) و یا برادرشان حضرت رضا(ع) نبود بلکه عظمت شخصیت این بانوی مکرمه به خاطر تلاش و مجاهدت ایشان برای کسب فضایل و کرامات انسانی بود.

وی با بیان اینکه انسان موجودی مختار است بیان کرد: انسان اگر مراقب اعمال خود باشد و بر اساس تعالیم دینی رفتار کند مقامش از ملائک هم بالاتر می‌رود و جایگاه خلیفه اللهی بر روی زمین پیدا می‌کند ولی از طرفی هم ممکن است به جای برسد که پست‌تر از حیوانات شود.

این کارشناس دینی عنوان کرد: خدا انسان را بزرگ و با کرامت خلق کرده است و اگر حرمت خود را نگه دارد و خود را آلوده به گناه و معصیت نکند به کرامت می‌رسد و می‌تواند جانشین خدا بر روی زمین شود.

وی افزود: اگر از حضرت معصومه(س) به عنوان بانوی با کرامت نام می‌بریم به خاطر این است که ایشان کرامت انسانی را که خود را حفظ کردند. مقام این بانوی بزرگوار آنقدر بالا است که در روایات آمده است که همه شیعیان به شفاعت ایشان وارد بهشت می‌شوند.

حجت‌الاسلام ماندگاری بیان کرد: حضرت معصومه(س) خودش را تکریم کرد و به مقام کرامت رسید و این راه برای ما هم باز است و برای اینکه به مقام کرامت برسیم باید سه دستورالعمل را رعایت کنیم.

وی اظهار کرد: اولین عاملی که باعث کرامت انسان می‌شود، کسب علم و آگاهی است. خداوند در آیه 9 سوره زمر می‌فرماید:«هَلْ یَسْتَوِی الَّذِینَ یَعْلَمُونَ وَالَّذِینَ لا یَعْلَمُونَ». یعنی آیا افرادی که علم و آگاهی دارند با افرادی که آگاهی ندارند مساوی هستند. این آیه نشان دهنده اهمیت کسب آگاهی توسط انسان است.

سخنران حرم رضوی خاطرنشان کرد: دومین ویژگی حضرت معصومه(ص) که باعث کرامت شخصیت ایشان شد، پیروی از ولایت بود. در دین مبین اسلام رسیدن به راه نجات در گروه قرار گرفتن در مسیر ولایت است.

وی استقامت در راه حق را سومین عامل به کرامت رسیدن حضرت معصومه(س) معرفی و بیان کرد: باقی ماندن در مسیر ولایت نیاز به استقامت دارد و کسی که در این مسیر ثابت قدم و استوار باشد به کرامت خواهد رسید.

این کارشناس مذهبی یادآور شد؛ استقامت در راه حق تحمل سختی‌ها و ناملایمات جاعه اسلامی را به ظهور می‌رساند و کسی که می‌خواهد در صراط مستقیم گام بردارد و به کرامت برسد، باید در برابر سختی‌ها صبور و مقاوم باشد.

منبع: آستان نیوز

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.